Az M4 Sport szerzője a magyar válogatottról szóló publicisztikájában szállt bele Vlagyimir Putyinba és „választási sikerébe”

1 hónap ezelőtt 17

Az M4 Sport szerzője a magyar válogatottról szóló publicisztikájában szállt bele Vlagyimir Putyinba és „választási sikerébe”

Meglepő helyről érte kritika az orosz elnököt.

Az M4 Sport oldalán jelent meg Már a világnak is szemet szúrt a válogatott – a magyar kluboknak továbbra sem címmel egy publicisztika, amely a magyar labdarúgó-válogatott játékát veti össze az NB I-es mezőnyével, arra a következtetésre jutva, hogy Marco Rossi csapata mennyivel „haladóbb szemléletű”.
A Telex egyik olvasója hívta fel a lap figyelmét arra, hogy van egy mondat, amelyben a szerző meglepő módon szúr oda Vlagyimir Putyinnak és az orosz elnök „választási győzelmének”.

Amint szóba kerül Rossi, az elsők között szokás kiemelni az 1–3–5–2-s alakzatot – viszont ez csak egy külső jegy! Az oroszlánt sem fenséges sörénye teszi a tápláléklánc csúcsára, ahogy az orosz választás sem demokratikus, csupán mert engedtek elindulni néhány kiválasztott ellenzékit

– írja az M4 Sport szerzője. Az említett részt még nem kozmetikázták a cikkben.

A 2024-es, kétes tisztaságú oroszországi választásokat a hivatalos adatok szerint rekordrészvétel mellett minden korábbinál nagyobb arányú győzelmet aratva nyerte meg Vlagyimir Putyin. Az orosz elnöknek több keleti vezető, illetve Orbán Viktor is gratulált, a magyar miniszterelnök egyben megerősítette, hogy szorosabbra fűzné viszonyát Oroszországgal.

A hvg360-on a napokban arról írtunk, hiába kerülne ki Putyin a Kremlből, a titkosszolgálat minden bizonnyal megtalálná a következő, megfelelő embert, aki pótolni tudná az orosz elnököt.

Putyin tarolt a választáson, de valójában a titkosszolgálati vezetők irányítanak?

Vlagyimir Putyin, legalábbis a hivatalos adatok szerint, rekordrészvétel mellett minden korábbinál nagyobb arányú győzelmet aratott az oroszországi elnökválasztáson. Az viszont kérdés, ki a valódi főnök Oroszországban, hiszen van, aki azt mondja, hiába kerülne ki Putyin a Kremlből, a titkosszolgálat minden bizonnyal megtalálná a következő, megfelelő embert.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.