Az utolsó jegyek is elkeltek: telt ház lesz a Ferencváros–Olympiakosz-mérkőzésen

2 hónap ezelőtt 12

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi TC elnöke közösségimédia-oldalán jelentette be: minden jegy gazdára talált a csütörtökön esedékes Ferencváros–Olympiakosz Pireusz Európa-konferencialiga nyolcaddöntőbe jutásért zajló párharc visszavágóján.

Mint ismert, múlt csütörtökön a görög rekordbajnok Olympiakosz Pireusz labdarúgócsapata 1–0-ra legyőzte a Ferencvárost hazai környezetben a harmadik számú európai kupasorozat nyolcaddöntőjébe jutásért zajló párharc első felvonásán. A pireuszi – egyébként telt házas – mérkőzést követően Dejan Sztankovics, az FTC vezetőedzője kiemelte, mindenkire szükség lesz a visszavágón, pokoli hangulatot szeretne látni a Groupama Arénában. 

A szerb szakember kívánsága beteljesülhet, mivel Kubatov Gábor, a klub elnöke tájékoztatása szerint kedd délelőtt az utolsó belépők is gazdára találtak. Ennek értelmében több mint 22 ezer szurkoló előtt próbálhatja ledolgozni egygólos hátrányát a magyar csapat – azt pedig nem túlzás kijelenteni, hogy a pokoli hangulat garantált. 

A Ferencváros–Olympiakosz Pireusz Ekl-mérkőzést csütörtökön 21 órai kezdettel rendezik Budapesten, amelyről az Index percről-percre tudósításban, illetve helyszíni riportokkal számol be. 

Európa-konferencialiga, a legjobb 16 közé jutásért:

1. mérkőzés:

2. mérkőzés:

  • csütörtök, 21 óra: Ferencvárosi TC–Olympiakosz Pireusz 

Index könyvek

Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM