Azahriah is fellép az EXIT Fesztiválon

3 hét ezelőtt 21

A Puskás Arénát háromszor is megtöltő Azahriah is fellép majd különleges helyszínű, a Petrovaradin erődben zajló újvidéki fesztiválon júliusban.

Azahriah mellett fellép többek közt a Rage Against the Machine legendás gitárosa, Tom Morello, a punkok ikonikus zenekara, a The Exploited, illetve Iggor és Max Cavalera, akik a történelem egyik legnagyobb heavy metal zenekara, a Sepultura alapítói.

A Tesla Universe Nagyszínpadon koncertezik a nemzetközi karriert befutott hollandiai orientális pszichedelikus rockzenekar, az Altin Gün, európai turnéjáról érkezik a fesztiválra a már korábban bejelentett szlovén Joker Out és a belgrádi punk rock zenekar, a Replicunts is.

A közkedvelt Visa Fusion Színpadra is érkezett pár izgalmas név. A Villagers of Ioannina City és a Lakeside X mellett a régió vezető zenekarai, az Eyesburn, a Ritam Nereda és a macedón Funk Shui is fellépnek, míg a legütősebb Explosive Színpadon a korábban bejelentett, Szerbiában debütáló Coroner és a dallamos death metalos Nemesis mellé a verhetetlen New York-i punkok, a The Casualties érkezik.

Hozzájuk csatlakozik még több mint 20 zenekar, köztük Cutthroat, Worst, Nabod / Majak / Neven, Expectations, Risk it, Khargash, Uada, Morost, Tortharry, Zenoth, Ratos de Poaro, Conflict, The Take, My Turn, Lineout, Liquid Supercharge, Xsus, Jack, Ancient, Schirenc Plays Pungent Stench, The Stone, Gestos Grosseiros, Condemned Ad és Geger.

A július 10-14. között rendezett EXIT Fesztivál ezúttal az „Ébresszük fel együtt szuperképességeinket!” mottót választotta fő üzenetéül, melynek fényében a nulladik napon egy különleges Starseeds Takeover előadással készülnek a Tesla Universe Nagyszínpadon.