Baleset érte Bodrogi Gyulát a Nemzeti Színházban

1 hónap ezelőtt 15

A színészbejárónál esett el, a bal karjában megrepedt egy csont.

Felkötött bal kézzel jelent meg Bodrogi Gyula a Karinthy Színházban, ahol meglepetés ünnepséget rendeztek neki abból az alkalomból, hogy hamarosan 90 éves lesz. A Blikk azt írja: a színész karja néhány nappal korábban sérült meg, amikor elesett a Nemzeti Színházban.

„Sajnos elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt” – idézte fel a történteket Bodrogi Gyula. A vizsgálat kiderítette, hogy elrepedt az egyik csontja.

„Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem. Még nem tudom, meddig kell így hordanom, majd az orvos megmondja. A lényeg, hogy jól vagyok, ez csak egy kis baleset, amiből hamar rendbe jövök” – mondta Bodrogi, aki ennek ellenére továbbra is dolgozik – például Szulejmán szultánként áll színpadra a Nemzeti Színház Egri csillagok című darabjában.

Bodrogi Gyula a Nemzetiben történt balesetről: Egyáltalán nem ért váratlanul az igazgató úr lemondása

A Nemzeti Színházban tavaly november elején történt súlyos baleset: Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó leesett Vidnyánszky Attila rendezte Rómeó és Júlia díszletéről. Még mindketten lábadoznak, és március elején mindketten ügyvédhez fordultak kártérítés miatt.

Szász Júlia: Már nem fogok megalkudni

Tavaly novemberben egy szerdai napra beszéltük meg az interjút Szász Júliával, de előtte lévő pénteken jött a hír, hogy több méter magasból a mélybe zuhant a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia-előadása közben. Most, négy hónappal később A besúgó ból és a Bátrak földjé ből is ismert színésznő leült velünk, hogy válaszoljon a legfelkapottabb fiatal színésznőket bemutató cikksorozatunk kérdéseire.