Baleset érte Bodrogi Gyulát a Nemzeti Színházban, megrepedt egy csont a karjában

1 hónap ezelőtt 8

[sz]K. A., fotó: MTI/Illyés Tibor[sz]

Balesetet szenvedett Bodrogi Gyula a Nemzeti Színházban. A 89 éves színész egy lépcsőn esett el, megrepedt az egyik csont a bal karjában – írja a Blikk.

Bodrogi április 15-én lesz 90 éves, a hétvégén, a Színházak Éjszakáján azonban előre felköszöntötték őt a Karinthy Színházban. Ahogy a teátrum Facebook-oldalán megosztott képeken is látszik: a színészlegenda a bal kezét felkötve jelent meg az eseményen.

„Sajnos elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt. Alaposan megvizsgáltak, és ott derült ki, hogy elrepedt az egyik csontom.

Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem. Még nem tudom, meddig kell így hordanom, majd az orvos megmondja. A lényeg, hogy jól vagyok, ez csak egy kis baleset, amiből hamar rendbe jövök” – mondta a Blikknek Bodrogi Gyula.

A színészt azonban ez sem tántorítja el a munkától: kedden már Szulejmán szerepében áll színpadra a Nemzeti Színházban az Egri csillagok című darabban. A érülése pedig elmondása szerint senkinek nem fog majd feltűnni a színpadon.

[kapcsolodo]mindenkinek-gyomorgorcse-volt-stohl-andras-kitalalt-eszenyi-enikorol[kapcsolodo]