Belehalt a fogyásba a négygyermekes édesanya

3 hónap ezelőtt 7

[sz]Fotó: Instagram[sz]

A Brazíliában született, de Bostonban élő Instagram-sztár, Mila De Jesus pénteken hunyt el, mindössze négy hónappal azután, hogy újra férjhez ment. Nem csak párja, George Kowszik, hanem az előző házasságából született négy gyermeke is gyászolja. Mila De Jesus hat évvel ezelőtt egy komoly súlycsökkentő műtéten esett át, amelyről egy népszerű Instagram-bejegyzésében emlékezett meg, egymás mellé tette a beavatkozás előtti és utáni képeket. Mindez nem volt elég: az asszony 2023-ban újabb drasztikus fogyókúrába kezdett és jelentős súlyt vesztett az elmúlt időszakban. Egy októberi bejegyzésben írt arról csaknem 60 ezer követőjének, hogy a testem 80 százaléka érintett a fogyókúrában.

Néhány hónappal korábban De Jesus bejelentette, hogy egy olyan bőrbetegségben szenved, amely viszkető, hámló foltokkal járó kiütéseket okoz – emlékeztetett rá a Daily Star írása.

„Nagy szomorúsággal jelentjük be szeretett Mila de Jesus halálát. Ebben a fájdalmas pillanatban kérjük, fejezzük ki tiszteletünket Mila iránt. Hiányozni fog”

írták a hozzátartozók az Instagramon.

Korábban mi is írtunk arról, mire érdemes odafigyelni, ha valóban fogyni szeretnénk, és Kelemen Anna is elárulta drasztikus fogyásának titkát. Az egykori Playmate tavaly januárban már csak 43 kilót nyomott és orvosa is figyelmeztette arra, hogy ha tovább veszít a súlyából, abba bele fog halni.

[kapcsolodo]kelemen-anna-a-drasztikus-fogyasarol-eletben-vagyok-azota-is/[kapcsolodo]