Biden közölte, hogy nemrég beszélt az 1996-ban meghalt francia elnökkel

2 hónap ezelőtt 11

Joe Biden amerikai elnök azt állította, hogy nemrégiben beszélt az 1996-ban elhunyt Francois Mitterrand francia elnökkel, ezt egy Las Vegas-i választási találkozón mondta – írja a Fox News.

“Biden elnök vasárnap egy Las Vegas-i gyűlésen elmondta, hogy nemrég találkozott a közel 30 éve elhunyt francia elnökkel, Francois Mitterranddal” – írta a Fox.

A közzétett videón látható, ahogy a Fehér Ház vezetője a francia elnökkel való találkozójáról mesélt, ami a nagy-britanniai G7-csúcson zajlott.

“Leültem és azt mondtam: “Amerika visszatért”. És Mitterrand Németországból – mármint Franciaországból – rám nézett és megkérdezte: “Nos, mennyi időre tértetek vissza?” – mesélte Biden.

Mint a lap megjegyezte, az amerikai elnök valószínűleg a jelenlegi francia elnökre, Emmanuel Macronra “gondolt”.

François Mitterrand 1981 és 1995 között volt Franciaország elnöke. Az ő elnöksége volt a leghosszabb az ország történetében. Mitterrand lett a múlt század legidősebb francia elnöke, aki 1996-ban, 79 éves korában halt meg.

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.