Brazil Nagydíj – Nemzetközi sajtóvisszhang: A golyót nem lehet eltéríteni útjából

5 hónap ezelőtt 16

MH/MTI
2023. november 6. hétfő. 10:05

„Horrorshow – Hamilton és Russell egy rémálmot élt át a Brazil Nagydíjon, Verstappen győzelme letörölte a mosolyt a Mercedes arcáról.”

Daily Mail:

„Lando Norris győzelmi reményei a sprintfutamban egy pillanat alatt semmivé váltak. A brit pilóta Brazíliában az élről kezdhetett szombaton, de »Tudod ki« már az első kanyarban megelőzte. Tehát Verstappen nyert, a golyót nem lehet eltéríteni útjából.”

„Alonso úgy táncolt, mint 2005-ben Imolában”

„Varázslatos, higgadt és precíz: Alonso feledhetetlen manővert mutatott be, amikor megelőzte Pérezt. Az Alonsismus visszahozta a lelkesedést az Aston Martin számára. A nehéz ősz Brazíliában véget ért.”

Corriere della Sera:

„Charles (Leclerc) autója meghibásodott Interlagosban, mielőtt elindulhatott volna. Russell kiszállt, szuper Alonso pedig leelőzte Pérezt.”

Tuttosport:

„Verstappen Brazíliában is győzött. A háromszoros világbajnok verhetetlennek bizonyult egy olyan hétvégén, amely az egyik legrosszabb volt a Vörösök (Ferrari) számára.”

L’Équipe:

„Verstappen folytatta menetelését az álomszezonban.”

Kronen Zeitung:

„Verstappen magabiztosan nyert a káoszos rajt után.”

„Verstappen diadalmaskodott Brazíliában, Alonso parádés huszárvágása.”

„Az Alfa-Sauber csapata elfelejtheti a Brazil Nagydíjat. Ugyanez vonatkozik a Ferrarira, Charles Leclerc már a rajt előtt kiesett. A győztes? Természetesen Max Verstappen.”

Írta a Magyar Hírlap

Bejegyzés navigáció