Brutális figyelmeztetést kaptak a magyar közlekedők - videóval

2 hónap ezelőtt 11

Nem friss, de annál brutálisabb videót tett közzé olvasói felvételei közül a bpiautosok.hu oldal. Jön a jó idő, közelednek a 20 fokos hőmérsékleti csúcsok, lassan elkezdődik a motoros szezon.

A képsorokon egy Iveco teherautóst és az előtte lévő kocsit "fénysebességgel" előző motoros látszik, akinek szembe jött egy autós - a szélesebb vontatmánya miatt az utolsó utáni pillanatban billentett a motoros, épp két autó között átvágva. Legalább három ember lélekjelenléte és egy gigantikus adag szerencse kellett ahhoz, hogy mindenki megúszta ép bőrrel.

Itt a tavaly áprilisban a 76-os úton, a Balatonszentgyörgy felől Keszthely irányába vezető oldalon készült felvétel - garantáltan többször is meg fogja nézni az érintett részt:

Ezzel a videóval kíván üzenni a közlekedési eseteket közlő oldal: mindenki tartsa be a szabályokat és vigyázzon a többi közlekedőre!

Mi pedig felidézzük az InfoRádió egy tavalyi beszélgetését a jogosítványokkal és a KRESZ-szel kapcsolatos változtatási tervekről, lehetőségekről: