Bundesliga: végleg megvenné Angliából kölcsönvett játékosát a Borussia Dortmund! – sajtóhír

1 hét ezelőtt 7

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese végleg megvenné a Chelseatől kölcsönvett Ian Maatsent.

(Photo by Hendrik Deckers/Borussia Dortmund via Getty Images)

A legfrissebb beszámolók alapján a Borussia Dortmund gárdája végleg szerződtetni szeretné a Chelseatől a téli átigazolási időszakban kölcsönvett Ian Maatsent. A holland játékos a londoniaknál nagyon kevés lehetőséget kapott a bizonyításra, így a télen kölcsön is adták őt a Dortmundhoz, itt pedig eddig igen jól sikerült számára ez a félszezon. Maatsen a sárga-feketéknél ugyanis kulcsszerepet tölt be balhátvédként Edin Terzic rendszerében, ezt pedig 17 meccsen már kiváló játéka mellett 2-2 góllal és gólpasszal is meghálálta. A hírek szerint a Dortmund vezetői olyannyira elégedettek Maatsennel, hogy szeretnék végleg megszerezni őt, és ennek nem is nagyon lenne akadálya, a Chelseanél ugyanis nem szerepel a jövőbeni tervekben a 22 éves játékos. Ezen felül pedig a londoniak szeretnének minél több bevételhez jutni az elmúlt átigazolási időszakokban tapasztalt pénzszórást követően, ennek pedig egyik fontos láncszeme lehet Maatsen, akit 40 millió euró körüli összegért engednének el a Borussiához.

Ian Maatsent az aktuális szerződése 2026 nyaráig köti a Chelsea csapatához. Piaci értékét 30 millió euróra teszi a transfermarkt.

🔵🇳🇱 Chelsea and Ian Maatsen are expected to part ways in the summer, as revealed in March.

No changes as Chelsea are planning to make profit and Maatsen wants to play regularly.

🟡⚫ Borussia Dortmund, very happy with Maatsen.

Release clause: £35m. pic.twitter.com/uGTbwUz65E

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 19, 2024

fociclub

A Bundesliga: végleg megvenné Angliából kölcsönvett játékosát a Borussia Dortmund! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.

Bejegyzés navigáció