Csapattársaival ünnepelte a sikert a Roma játékosa, aki vasárnap összeesett a pályán

1 hét ezelőtt 16

GettyImages-2149173587

Az AS Roma labdarúgócsapatának védője, Evan Ndicka múlt vasárnap esett össze a pályán az Udinese elleni bajnokin, néhány nappal később, miután kiengedték a kóházból, már csapattársaival együtt ünnepelte az AC Milan kiejtését, illetve az elődöntőbe jutást az Európa-ligában.

Mint arról beszámoltunk, rémisztő jelenetek játszódtak le múlt vasárnap Udinében, amikor az AS Roma bajnoki mérkőzésén a csapat védője, Evan Ndicka egy váratlan pillanatban összeesett, hordágyon vitték le a pályáról és rögtön kórházba szállították. Eleinte azt gondolhattuk, szívroham okozhatta a játékos rosszullétét, de az orvosi vizsgálatok alapján kiderült, egy mellkasi ütést követően légzési problémái voltak a védőnek. 

A klub közleményben tudatta, hogy Ndicka néhány további vizsgálat után, minden bizonnyal a napokban elhagyhatja a kórházat, amely kedden be is következett, majd csapata Európa-liga negyeddöntőjén a helyszínen is megjelent.

Daniele De Rossi együttese kettős győzelemmel búcsúztatta a milánói csapatot és jutott be a kupasorozat elődöntőjébe. Ndicka a pályán, csapattársaival ünnepelte a sikert. 

Azt még egyelőre nem tudni, Ndicka mikor térhet vissza a pályára, de a hírek szerint a közeljövőben ez is megtörténhet. Az AS Roma a második számú európai kupasorozat elődöntőjében a szezonban még veretlen – egészen pontosan 44 mérkőzés óta – Leverkusen ellen mérkőzhet a fináléért. Annyi biztos, hogy Ndicka gyors gyógyulása hatalmas segítség a rómaiaknak. 

(Borítókép: Getty Images)

Index könyvek

Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM