Curtis elárulta, hogyan ismerkedtek meg Orbánnal: Bementem, és egy tök jó hangulatú beszélgetés volt

2 hét ezelőtt 18


[sz]Malinovszki András / Fotó: FrizbiTv/YouTube[sz]

Curtis lesz Hajdú Péter beköltözős műsorának következő vendége. A műsorvezető egy hosszabb ajánlót tett ki az Instagramra, amiben többek között börtönben lévő testvéréről és a politikához való viszonyáról is kérdezte a zenészt.

Korábban mi is írtunk arról, hogy Curtis azért nem ment el az influenszerek gyerekvédelmi tüntetésére februárban, mert az szerinte elsősorban a politikáról szólt, de egy nappal később feltűnt Orbán Viktor évértékelő beszédén, majd nem sokkal később közös szelfin mosolygott vele egy focimeccsen.

Hajdú Péter mindkét dologra rá is kérdezett a műsorban. Curtis kicsit zavaros választ adott arra, hogy mikor „derült ki” számára, hogy a 150 ezer körüli embert megmozgató gyerekvédelmi tüntetés valójában politikai jellegű, ahhoz azonban tartja magát, hogy Orbán Viktorral nem ő akart szelfit készíteni. Egy remekül időzített vágásnak köszönhetően az az előzetesből nem derül ki, hogy akkor elment volna-e egy tüntetésre, ha azt a Fidesz szervezi.

A miniszterelnökkel közös szelfiről így nyilatkozott:

„Félidőben kimentem, és jött egy úr, hogy művész úr, a miniszterelnök szeretné megismerni. Ez egy hatalmas megtiszteltetés, ne viccelj. Nyilván bementem, és egy tök jó hangulatú beszélgetés volt”.

Ezekből a mondatokból azt is lehet gondolni, hogy a rappernek korábban semmilyen kapcsolata nem volt a kormánypárttal, de arról nem esik szó, hogy bő egy hónappal korábban Curtis vendég volt már Orbán évértékelőjén is. (Legalábbis az előzetesbe nem vágták be.)

Mesélt arról is, hogy rosszul esik neki, hogy sokan azt gondolják, csak azért van jóban a miniszterelnökkel, hogy testvére kegyelmet kaphasson. Holott: „Nem kegyelmet kellene kapjon, hanem igazságot” – fogalmazott Curtis.

[kapcsolodo]curtis-legalabb-4000-kovetot-veszitett-az-influenszertuntetes-ota[kapcsolodo]