Demeter Szilárd: Néztem Varga Juditot, a reménybéli asztalost, és rettenetesen dühös lettem

1 hónap ezelőtt 18

A PIM volt igazgatója is reagált Varga Judit szerda esti interjújára.

“Néztem Varga Juditot, a reménybéli asztalost, és rettenetesen dühös lettem. Még csak nem is Magyar Péterre, a lufihámozó piperkőcre. Ő Ken baba Barbie nélkül, macsósat játszik, miközben tudja, egész eddigi élete arról szól, hogy »nincs Ken Barbie nélkül«, Ken önmagában senki” – írta a Mandineren megjelent Je suis Judit című véleménycikkében Demeter Szilárd.

A Nemzeti Múzeum jelenlegi igazgatója leírta azt is, hogy nem szól bele mások életébe, mégis azt gondolja, férfi nem bánik így egy nővel, főleg nem azzal a nővel, aki a gyerekei anyja is egyben.

“Ha csak a töredéke lenne igaz mindannak a töredéknek, amit Varga Judit elmondott (és én minden szavát elhittem: nem azért, mert egy oldalon állunk, hanem mert hiteles volt), már az elégséges lenne ahhoz, hogy ne akarjak Magyar Péterrel egy levegőt szívni” – írta Demeter Szilárd a véleménycikkben.

Azt is hozzátette, hogy azért lett rettenetesen dühös az interjút nézve, mert arra számít, hogy lesznek majd, akik elkezdik mosdatni Magyar Pétert, és a végén már ő lesz az áldozat, akinek segíteni kell.

“Ömleni fog a szar, és az összes olyan házas- vagy élettárs, aki ilyen kapcsolatban él, elveszíti a maradék reményét is” – írta Demeter a cikkében.