Détár Enikő: Akárhány évesek vagyunk, nem szabad lemondanunk magunkról

2 hónap ezelőtt 10

A minap töltötte be hatvanadik életévét Détár Enikő színművész. A kerek évforduló alkalmából a Meglepetés magazin címlapján mosolyog az olvasókra a népszerű színésznő és egy interjút is közöl vele a lap.

Február 26-án ünnepelte 60. születésnapját Détár Enikő. A színésznő még mindig játszik színházban, valamint különböző televíziós csatornák műsoraiban is láthatjuk. A kerek évforduló alkalmából a Meglepetés magazin kért és kapott a színésznőtől interjút, melyet a 24.hu szemlézett.

Détár Enikő őszintén vallott magánéletéről, a – Rékasi Károllyal – több mint egy évtizede véget ért házasságának konklúziójáról. 

Nyalogathattam volna még nagyon sokáig a sebeimet, de ha akkor nem engedem be a változást az életembe, akkor nem lenne most az én Péterem, akivel sok-sok éve egy nagyon jó hangulatú kapcsolatban élek

– mondta jelenlegi, tíz éve tartó párkapcsolatáról Kiss Péterrel, akivel anno úgy rendezkedtek be, hogy akár 24 óra leforgása alatt külön tudják folytatni életüket.

Minden nőt arra biztatok, hogy soha ne adja fel az önálló egzisztenciáját, és csak annyit engedjen meg magának, amennyit szükség esetén egymaga is fenn tud tartani. (...) Tény, hogy ennek az életszakasznak is megvan a maga szépsége, szóval senkinek nem javaslom, hogy elássa magát, csak mert 50-60 évesen maradt egyedül.

Saját példáján kívül édesanyja esetét említett meg, aki 65 évesen ismerte meg Amerikában élő párját, majd nyelvtudás nélkül odaköltözött hozzá.

Akárhány évesek vagyunk, nem szabad lemondanunk magunkról

– húzta alá Détár Enikő, aki arról is beszélt a magazinnak, hogy azért is szeretne minél tovább egészséges maradni, mert ha eljön az ideje, szeretne aktív nagymama lenni.