Egy apa és fia is szörnyethalt a tragikus véget ért raliversenyen

4 hét ezelőtt 9

[sz]Fotó: MTI/Bodnár Boglárka[sz]

Egy apa és a fia is meghalt a tragikus rally-versenyen – tudta meg a Borsonline.

Mi is írtunk róla, hogy az Esztergom-Nyerges Rally szezonnyitó futamán egy autó nagy sebességgel megpördült és kicsapódott az út mentén álló nézők közé. A balesetben a helyszínen négyen vesztették életüket. Több súlyos sérültet kórházba vittek, közülük egy kislány pár nappal később belehalt a sérüléseibe. Az édesanyja is elhunyt, a helyszínen vesztette életét.

A helyszínhez közel, Bajnán élt W. József és fia, Joci, ők szintén a tragédia áldozatai. Családtagjaikkal mentek ki a versenyre. A fiú több testvére is velük volt.

Egy helyi lakos a lapnak azt mondta:

“Nagyon rendes és kedves család, négyen vannak testvérek, amennyire tudom, mind kint voltak aznap, együtt nézték a futamot”.

A nővére azért élte túl a balesetet, mert a férje az utolsó pillanatban elrántotta a becsapódó autó elől.

Az apa és fia azonban azonnal meghalt. A településük most összefogott és gyűjtést szerveznek a családnak.

“Több helyen is gyűjtünk, bankban és a településen két helyen is, készpénzben. Szörnyű, hogy egy ilyen kedves családdal ilyen borzalom történt, és bár a fájdalmukon nem enyhíthetünk, próbálunk az anyagiakban segíteni nekik” – mondta el egy helyi lakos.

A család azonban felajánlotta, hogy a befolyt összeget szeretnék megosztani a többi gyászoló családdal.

[kapcsolodo]/meghalt-egy-12-eves-kislany-is-a-ralibaleset-miatt-mia-edesanyja-mar-a-helyszinen-eletet-vesztette/[kapcsolodo]