Egy nő milliókért hosszabbította meg a lábát, most csontbetegségben szenved

3 hét ezelőtt 13

[sz]Fotó: illusztráció, forrása: Pixabay[sz]

Egy német modell és valóságshow sztár 165 ezer dollárt, azaz több mint másfél millió forintot költött a magasságára. Pontosabban 5,5 hüvelykkel (kb. 13 cm) hosszabbította meg lábait, ám súlyos betegségben szenved azóta is – írja az Unilad.com

A fiatal lány genetikailag is jóval magasabb volt az átlagnál, barátja mégis bíztatta a műtétre. Az eljárás során állítható teleszkópos rudakat helyeztek el a lábszárakban, amelyeket idővel fokozatosan meghosszabbítanak a lábak hosszának növelése érdekében. A német modell magasságát összesen hat lábra (kb. 183 cm) növelték ezzel a technikával.

Azonban nem csak pénzbe került neki ez a döntés, hanem az egészségébe is. A műtét ugyanis csonthártyagyulladást okozott neki, tehát a csontot körülvevő kötőszöveti réteg begyulladt. Az állapot, amely általában krónikus, olyan tünetekkel jár, mint a csontérzékenység, merevség, láz és hidegrázás.

A lány őszintén elmondta, hogy a műtétnek nem kellett volna megtörténnie, és vágyik arra a napra, amikor ezek a rudak végre kivehetők lesznek.

[kapcsolodo]/egycentisre-nott-parazita-elt-ket-evig-egy-no-szemeben-kiderult-hogy-melyik-husbol-kerult-a-szervezetebe/[kapcsolodo]