„Elég volt belőlünk, és nekünk is belőlük” – ezért tűnt el a képernyőről Máté Krisztina

2 hét ezelőtt 19

Az egykori népszerű híradós-műsorvezető továbbra is tévézik, de most már a produceri oldalt erősíti.

Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig voltak az ország egyik legnépszerűbb tévés arcai: híradóztak a TV2-nél, de más műsorokban is szerepeltek pályájuk során. Máté most Krizsó Szilvia műsorában, a FutureTalks-ban beszélt arról, miként ért véget az ő és a férje képernyős karrierje.

Elég volt belőlünk, és nekünk is belőlük

– summázta. „Tudtuk, hogy vége lesz a tévézésnek, előtte már hetekkel ment a vitatkozás, hogy mikor szálljunk ki. András mindennap úgy ment be, hogy ma hátha megoldjuk ezt a dolgot.” Végül 2009-ben mindketten felhagytak a képernyőn való szerepléssel, részben azért, mert a gyerekvállalás miatt megváltozott az életformájuk.

Máté ugyanakkor félt a bizonytalanságtól. „Úgy szoktam mondani, hogy amikor abbahagytuk a napi bohóckodást a tévében, hazamentem, és megkérdezte András tőlem, hogy most mit fogsz csinálni, és egyszerűen nem tudtam rá válaszolni. Vártam, hogy rátaláljak én is valami másra, amit szeretnék csinálni, de nem jött.”

Ezek után mégis fejtörést okozott neki, amikor felkérték műsorszerkesztőnek az RTL II-höz. Ekkor már úgy volt vele, hogy lezárta a tévézést, ám Bárdos azt mondta neki: „Vedd tudomásul, hogy egy hülye tévés vagy, és csináld, ha nem találtál ki helyette semmi mást”.

Máté tehát továbbra is tévézik, jelenleg producerként dolgozik az RTL-es üzleti realityben, a Cápák közöttben. Azt mondja, a szereplés egyáltalán nem hiányzik neki, sokkal jobban érzi magát a stáb részeként, idézi őt a Story.