Elérhető a Fidesz Választási Manifesztuma

1 hét ezelőtt 11

Elérhetővé tette a KDNP által is támogatott, brüsszeli változásokat sürgető Választási Manifesztumát a Fidesz szombaton a közösségi oldalán.

Mint arról beszámoltunk, az európai parlamenti választásra készülve Választási Manifesztumot fogadott el a Fidesz pénteken. A dokumentum tartalmát Orbán Viktor miniszterelnök ismertette  a kormánypártok EP választási kampányindító rendezvényén.

„Európa keleti felén a második világháború óta nem látott pusztító háború dúl. A háború, a szankciók és az energiaválság miatt az Unió gazdasága hanyatlik. A Nyugat nagyvárosait állandó terrorfenyegetettség uralja. A 2015 óta tartó migrációs invázió egyre erősödik. Az Ukrajnából beengedett gabona tönkreteszi az európai gazdákat és az európai mezőgazdaságot. A brüsszeli elit és az uniós pénzen felhizlalt Soros-hálózat ideológiai háborút vív: a genderpropagandával átneveli a gyermekeinket, az ellenállókat pénzügyi és politikai karanténba zárja. Európa válságban van. Ez nem az európai emberek hibája. Európát Brüsszel mai urai juttatták válságba, ezért menniük kell” – olvasható a Fidesz Facebook-oldalán.

Ha így megy tovább, tönkreteszik az európai gazdákat és az európai mezőgazdaságot, ellehetetlenítik a rezsicsökkentést, és továbbra is visszatartják a magyaroknak járó EU-s pénzeket

– folytatódik a szöveg, majd kiemelték, hogy „itt az esély, hogy az európai parlamenti választást követően megváltoztassunk Brüsszelt”.

„Nemet kell mondani a Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal képviselőire, akik megszavaztak minden háborúpárti és bevándorlást támogató javaslatot. A jövőben is így tennének, mert a dollárbaloldal képviselői Brüsszel alázatos szolgái” – írják.

Index könyvek

Frontvonal

Átfogó elemzések, világátalakító kérdések és jövőképek egy kötetben.

MEGVESZEM

Az Európai Parlament által társfinanszírozott rovat.
Az Európai Parlament a tartalomért azonban nem vonható felelősségre.