Folytatódhat a Neveletlen hercegnő, csak éppen az egyik főszereplő nélkül

1 hét ezelőtt 14

A Disney-nek hála érkezhet a nagysikerű Neveletlen hercegnő harmadik része. Az Anne Hathaway és Julie Andrews főszereplésével készült film folytatásáról mindkét színésznő nyilatkozott, ám eltérően állnak a projekthez.

Több mint egy éve röppent fel a hír, hogy érkezik Anne Hathaway főszereplésével a Neveletlen hercegnő 3. a Disney által. A kultuszfilm folytatásról a színésznő egyelőre nem árult el részleteket, de a V magazinnak adott interjújában megígérte a rajongóknak, hogy a régóta várt folytatás érkezik, a stáb legalábbis szeretné, ha a film elkészülne.

Jó helyen vagyunk. Ez minden, amit mondhatok. Még nincs mit bejelenteni. De jó helyen vagyunk

– fogalmazott a színésznő.

Úgy tűnik, ez az a projekt, amit leginkább szeretne véghez vinni, mivel nem látja reálisnak, hogy másik népszerű klasszikusát, Az ördög Pradát visel című filmet folytassák.

Talán nekem, Stanley-nek, Emily-nek, Merylnek, Dave Frankelnek, Patricia Fieldnek... együtt kellene csinálnunk valami mást. Az jó móka lenne

– mondta az eredeti stábra reflektálva.

Julie Andrews bizonytalan

A Variety 2022 novemberében megerősítette, hogy a Disney Aadrita Mukerji  forgatókönyvíróval közösen fejleszti a franchise harmadik részét. A néhai Garry Marshall rendezésében és Meg Cabot regénye alapján készült eredeti, 2001-es film egy esetlen amerikai tinédzsert követett, aki megtudja, hogy ő az európai Genovia királyság trónörököse.

Julie Andrews játszotta a fiktív nemzet királynőjét. A családi film 165 millió dolláros globális jegyeladással kasszasiker lett. A folytatás, amelyet szintén Marshall rendezett, hasonlóan sikeres volt a mozikban, 134 millió dollárral világszerte.

Andrews 2022 decemberében rossz hírekkel szolgált a rajongóknak, amikor az Access Hollywoodnak azt mondta, nem valószínű, hogy visszatér a szeretett Disney-franchise-ba, hiszen túl sok év telt el az eredeti, illetve a második rész óta. Hathaway azonban 2022 októberében az Entertainment Tonightnak úgy fogalmazott, ha lenne rá mód, hogy Julie Andrewst bevonják a projektbe, az nagyon jól működhetne.