Folytatódik a futballmese, ami örömkönnyekre fakasztotta Ryan Reynoldsot

2 hét ezelőtt 22

A Wrexham futballcsapata szombaton 6–0-ra legyőzte a Forest Green Roverst, így biztossá vált, hogy jövőre, 19 év szünet után újra az angol harmadosztályban szerepelhet.

A Ryan Reynolds és Rob McElhenney tulajdonában álló csapat nem is oly rég még az ötödosztályban szerepelt, aztán megindult felfelé, jövőre pedig már a harmadosztályban küzdhet azért, hogy kiharcolja a feljutást a Championshipbe, vagyis az angol másodosztályba.

Ha valaki néhány évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy örömkönnyeket hullajtok egy Észak-Walesben zajló futballmeccs miatt, akkor azt mondtam volna, Rob McElhenney-nek kell lenned. Gratulálok a Wrexhamnek és a társelnökömnek! Ez életünk utazása

– írta az X-en Ryan Reynolds hollywoodi színész.

Mint korábban írtuk, ritka, hogy a celebek százszázalékos tulajdonrészt szerezzenek az egyesületben, márpedig a Reynolds és McElhenney által létrehozott RR McReynolds Company LLC pontosan ezt tette.

Nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy az 1864-ben alapított, ezzel a világ harmadik legrégebbi egyesületét története során először az angol élvonalba vezessék.

Index könyvek

Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM