Fúziót jelentettek be a magyar biztosításközvetítői piacon

2 hónap ezelőtt 7
Fúziót jelentettek be a magyar biztosításközvetítői piacon
Megállapodást írt alá az Eurolife ‘94 Biztosítási Közvetítő Alkusz Kft. és a Grantis Hungary Zrt. az Eurolife ‘94 biztosításközvetítésre irányuló alkuszi megbízási szerződései átruházásáról, amelyeket a Grantis kezel tovább.

Sebestyén András, a Grantis vezérigazgatója is beszélni fog a Portfolio keddi Biztosítás 2024 konferenciáján, még nem késő regisztrálni!

Az Eurolife ‘94 Biztosítási Közvetítő Alkusz Kft. és a Grantis Hungary Zrt. egyaránt a biztosításközvetítői piacon aktív, magyar tulajdonú vállalkozás.

A szerződések kezelésében az Eurolife ’94 biztosításközvetítői a továbbiakban is részt vesznek a Grantis megbízottjaként. Az átruházást a Magyar Nemzeti Bank engedélyezte

- közölték. A lépéssel a Grantis nyit a vagyonbiztosítási piac felé, amit az Eurolife ‘94 Balatoni Péter alapító ügyvezető szerint nagyban támogat.

Sebestyén András, a Grantis Hungary Zrt. alapító vezérigazgatója azt mondta, készek jelentős szerepet vállalni a biztosításközvetítői piac konszolidációjában és modernizálásában, miközben partneri támogatást nyújtanak a csatlakozni kívánó alkuszoknak. A jogi megfelelés és hatékony adminisztráció mellett a fejlett üzleti IT-megoldások tehetik eredményesebbé a partnereket.

Az állomány átruházással kapcsolatban az ügyfeleknek nincs teendőjük: az átruházást érintő szerződések továbbra is változatlan biztosítónál, változatlan feltételekkel és kondíciók mellett érvényesek, és a kezelésükhöz kapcsolódó közvetlen feladatok ellátása szempontjából semmilyen változás nem történik a biztosítási ügyek intézése során.

Sebestyén András, a Grantis vezérigazgatója is beszélni fog a Portfolio keddi Biztosítás 2024 konferenciáján, még nem késő regisztrálni!

Címlapkép forrása: Shutterstock

Holdblog

Mágikus évkezdés

Az eredetileg a HOLD-hírlevélben bevetett ábránkon a \"mágikus hetes\" amerikai tech(hez kötött) papír YTD árfolyamváltozása - a február 22-i kereskedési nap zárása utáni értékek szerint.

RSM Blog

Mikor érdemes HR tanácsadóhoz fordulni?

Napjainkban az üzleti eredményesség egyik legfontosabb támogatója a stratégiához közvetlenül hozzájáruló, gyors változásokra képes, emberközpontú HR menedzsment. Biztosítja a szervezet n

Holdblog

Miért kellett a Mol-nak az UTE?!

HOLD After Hours. Horváth Ágnessel, a Mol vezető közgazdászával vitatkoztunk olajról, UTE-ról, Molról, meg Ryan Goslingról.  Jó szórakozást! 00:45    Miért kellett a Mol-nak a