Gerincműtéten esett át Gulyás Gergely, újra kellett tanulnia járni

1 hónap ezelőtt 13

Olyan fájdalmai voltak, hogy az utolsó kormányinfón már beinjekciózva kellett válaszolnia a kérdésekre.

„Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten estem át, amely az előző tíz nap rendkívüli fájdalmától eltekintve előzmény nélküli volt és azonnali beavatkozást igényelt. A műtét sikeres volt, de utána újra kellett tanulnom járni” – mondta a Mandinernek Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Bár korábban azt írtuk, hogy Gulyást a Honvédkórházban műtötték, a miniszter most azt mondta a kormányközeli portálnak, hogy a Gerincklinikán feküdt és azt is kijelentette, hogy nem vette igénybe az állami vezetőknek járó kiemelt ellátást.

„Minden fájdalmam megszűnt, bottal magabiztosan, anélkül még bizonytalanul, de tudok járni. Minden jel és orvosi előrejelzés szerint semmilyen maradandó hatása nem lesz a beavatkozásnak” – mondta Gulyás.

Ami a munkába való visszatérését illeti, ezt is fokozatokban hajtja végre, mint közölte, már ezen a héten is a korábbi rend szerint igyekezett dolgozni, húsvét után pedig már a kabinet- és kormányüléseken is részt vesz, valamint a kormányinfók is folytatódni fognak.

Annak idején mi is beszámoltunk róla, hogy Gulyás Gergelyt minden előzetes jel nélkül, hirtelen kellett kórházba szállítani és megoperálni, betegségének jellegéről a kormány semmiféle felvilágosítást nem adott, egészen mostanáig.