Házasodna a gazda: Visszatér a „szerethető puncit” kereső Józsi gazda, akit Nádai Anikó szerint imád az internet népe

2 hét ezelőtt 17


[sz]Malinovszki András / Fotó: RTL[sz]

A Házasodna a gazda legutóbbi évadában alaposan botrányt okozott Józsi gazda, aki a műsorban azt mondta: „szerethető puncit” szeretne találni magának. Ez végül nem sikerült neki, sőt a Fókusznak elárulta, hogy megbánta, amit akkor mondott. Azt mondta, hibázott, és szeretné azt helyrehozni. Mint kiderült, ez sikerülhet is neki.

A gazdát Nádai Anikó látogatta meg a műhelyében, aki különleges hírrel érkezett. A műsorvezető elmondta Józsinak, hogy az internet népe imádja őt a humora miatt. Cserébe a gazda – drámai zenekíséret mellett – bevallotta, hogy magányos, és szeretné megtalálni a boldogságot. Ekkor Anikó egy jó hírrel örvendeztette meg:

kaphat még egy esélyt a műsor új évadában, de azzal a feltétellel, hogy ő (mármint Anikó) fogja kiválasztani a lányokat.

József elmondta: „A tavalyi évadban nem sikerült megtalálnom az igazi szerelmet. Én hibáztam, hiszen én voltam a főkolompos. Az idei évben mindent megteszek, hogy megbecsüljem minden szavát, minden gondolatát annak, aki vállalja, hogy velem találkozzon”.

Anikó szerint Józsit kellőképpen megismerték a Házasodna a gazda előző szériájában, így már nem tud zsákbamacskát árulni.

Józsi gazda még egy esélyt kap