Hazugsággal vádolták meg Balogh Leventét, Az álommeló tavalyi győztese öntött tiszta vizet a pohárba

3 hét ezelőtt 20

[sz]Maier Vilmos[sz]

Hazugsággal vádolta meg Balogh Leventét és az RTL-en futó munkatárs-kereső műsorát az egyik internetes portál, vette észre a Media1. Az álommeló második évadában az üzletember azért keres újabb elnöki asszisztenst maga mellé, mert az első évad győztesét, Keserű Balázst ügyvezető igazgatóvá léptette elő az egyik cégében és résztulajdont is adott neki.

Csakhogy az euroASTRA internetes magazin az Opten céginformációs adatbázisában nem talált olyan magyarországi és EU-s céget sem, aminek Keserű Balázs lenne az ügyvezetője és Balogh Levente érdekeltségei közé tartozna.

A Media1 ezután fordult az RTL Marketing és Kommunikációs Osztályához, akik Keserű Balázshoz irányították a portált.

„A szerződésem az elnöki asszisztensi pozícióra 2023. június elsejétől 2024. június elsejéig szól. A kinevezésem már megtörtént, de hivatalosan az elnöki asszisztensi pozíció lejárta után lép hatályba az új szerződés, amely az ügyvezetői igazgatói pozícióról szól.

A társtulajdonosi viszony létrejötte és az, hogy ez melyik cégben valósul meg, jelenleg üzleti titoknak minősül, de június hónapban ez is publikussá válik.

De szívesen állok mindenkinek a rendelkezésére hasonló kérdésekkel kapcsolatban, mivel úgy gondolom ebben a témában és az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdésekre én tudom a leghitelesebb választ adni” – írta válaszlevelében Az álommeló első évadának győztese.

[kapcsolodo]balogh-levente-elszolta-magat-ok-ketten-ki-fognak-esni-az-alommelobol/[kapcsolodo]