Hetven kilométeren át robogott mozdonyvezető nélkül egy tehervonat Indiában – videó

2 hónap ezelőtt 7

Hetven kilométeren át robogott mozdonyvezető nélkül egy tehervonat Indiában – videó

2024. február. 26. 14:052024. február. 26. 14:06Élet+Stílus

Csodával határos módon senki nem sérült meg.

Az indiai vasúttársaság vizsgálatot rendelt el, miután kiderült, hogy egy tehervonat több mint 70 kilométert tett meg mozdonyvezető nélkül – írja a BBC.

A több állomáson keresztül nagy (közel 100 kilométer per órás) sebességgel száguldó vonatról készült videók a közösségi médiában kezdtek el terjedni:

Not sure about India, but seems like Trains became Atmanirbhar under the able leadership of Modi.

Viral video of a freight train which ran at high speed without a driver from Kathua in J&K to Unchi Bassi in Punjab, a distance of around 80 kms. pic.twitter.com/V2yNCT00Nf

— Madhusudhan Reddy (@TheMsReddy) February 25, 2024

Az 53 vagonból álló, kőforgácsot szállító vonat Dzsammuból Pandzsábba tartott, amikor Kathuában megállt, hogy új személyzet vegye át a kezelését. Hogy pontosan mi történt ezután, egyelőre nem világos, annyi biztos, hogy a szerelvény egy lejtőn állt, és elindult, miután a mozdonyvezető és a segédje leszállt.

A történtekről azonnal értesítették az illetékes hatóságokat, amelyek azonnal lezárták a vonat útvonalán következő összes vasúti átjárót, az elszabadult szerelvényt pedig egy fatuskókból épített úttorlasszal sikerült megfékezni.

Az esetben senki nem sérült meg.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.