Íme Magyar Péter pártjának jelöltjei az EP-választási listára – szavazni lehet rájuk, hogy ki hova kerüljön

1 hét ezelőtt 16

[sz]Fotó: Nagy Boglárka[sz]

Szavazni lehet Magyar Péter pártjának jelöltjeire az EP-választási listán. Magyar nemrég posztolta ki, hogy a szavazók dönthetik el, hogy ki szerepeljen a európai parlamenti választási lista különböző helyein, a 120 jelölt közül, akikre leszűkítették az 538 fős listát.

“Több fordulós kiválasztási folyamat során igyekeztünk megtalálni a tíz legjobb, pártpolitikai múlttól mentes jelöltet, akik méltóképpen képviselhetik hazánkat Brüsszelben és Strasbourgban.

A TISZA Párt uniós listáját Magyar Péter vezeti, a harmadik helyen Tarr Zoltán három gyermekes református lelkész szerepel, akit a hatalom az április 6-i kiállása miatt azonnal ellehetetlenített.

A jelöltek további sorrendjéről döntsetek ti, azzal a kitétellel, hogy a lista második helyére a legtöbb szavazatot kapó hölgy kerül.

A szavazás április 19-én délig tart. A voksod érvényességéhez szükséges egy egyszerű email-hitelesítési folyamaton átesni, minden szavazó egy szavazatot adhat le a választott jelöltre.”

Mivel a pártnak jelenleg jó eséllyel maximum három befutó helye lesz, azért a második hely az érdekes inkább, mint a többi, és oda is női jelölt pályázhat, tehát szűkül az esélyesek köre.

[kapcsolodo]akar-harom-mandatumot-is-szerezhet-magyar-peter-partja-az-ep-valasztason/ [kapcsolodo]