Istenes Bence és Csobot Adél vidéki életükről vallottak: „Emberek nyaralni jönnek ide, és mi itt lakhatunk”

1 hét ezelőtt 15

[sz]Karkó Ádám[sz]

Ősszel költözött be a még teljesen el nem készült otthonába Csobot Adél és Istenes Bence. Az elmúlt hónapok eseményeiről vlogsorozatban számoltak be, ahol többek között arról is beszéltek, hogyan haladnak a Balaton-felvidéken található családi házuk építkezésével.

A legutóbbi, pénteken feltöltött videójukban arról volt szó, hogyan érzik magukat vidéken.

“Ahol most tartunk az az állapot, hogy a ház már jó ideje beköltözhető állapotban van, úgyhogy mi be is költöztünk. Nagyon sok részét már berendeztük és belaktuk, de még mindig vannak olyan helyiségek, ahonnan hiányoznak bútorok.

Lehet, úgy tűnik, hogy nagyon bánatos mondjuk, de nem! Mindig mondom a Bencének, hogy szerintem baromi jó, hogy ilyen finoman, mondhatni komótosan haladunk, mert így mindennek lehet örülni”

– hangsúlyozta Csobot Adél, majd hozzátette, hogy szeretne mindenre kellő időt hagyni, minden fázist megélni.

Istenes Bence elmondása szerint, ő hitt abban annak idején, hogy tavaly augusztusra teljesen elkészülnek az építkezéssel. De később rá kellett jönnie, mennyi munka van még a házzal, miután az felépült, amire egy jó példa, amikor a vlogban egy ponton megmutatja, Málna nevű kutyájuk, milyen kellemetlenséget okoz néha.

“Itt meg szoktam állni egy kicsit, csak nézem a tájat, és egyszerűen hálás vagyok.

Annyira gyönyörű ez! És itt lakhatunk! Emberek nyaralni jönnek ide, gyönyörködnek a tájban, és nekem minden reggelemnek a része, hogy ezt láthatom”

– mondta a műsorvezető, aki munkája miatt rendszeresen megy Budapestre, ahol ma már el sem tudná képzelni az életét.

“Ez a nyugalom, ez a tiszta levegő, ez a táj, ezek a nagyon kedves vidéki emberek, akik a környezetünkben vannak, a lelassult környezet. Ezek apró dolgok, de ez része a mindennapi életünknek.”

A teljes videó ITT tudod megnézni.

via 24.hu

[kapcsolodo]medveczky-ilonanak-30-millioja-es-majdnem-a-haza-banta-hogy-talalkozott-az-alvilag-bankaraval[kapcsolodo]