Itt egy új dal Kim Dzsongunról, eléggé szürreálisra sikerült

1 hét ezelőtt 10

Kim Dzsongun egy olyan dalt adott ki, amelyben magát Észak-Korea „barátságos apjaként” dicsőíti. Az észak-koreai vezetőről szóló dalt egy ünnepségen énekelték el, amelyen 10 ezer új otthon megnyitását ünnepelték a fővárosban.

Az új dalt a főváros, Phenjan egyik kerületében kedden egy 10 ezer lakást magában foglaló új lakópark megnyitó ünnepségén játszották le. Kim Dzsongunt hatalmas tömeg fogadta, amikor megérkezett az eseményre, abban a páncélozott limuzinban, amelyet Vlagyimir Putyin orosz elnöktől kapott ajándékba – írja az NK News hírportál.

Később, miközben az egyik új épület tetején ülve készen állt a vörös szalag ünnepélyes átvágására, énekesek szerenádot adtak az észak-koreai vezetőnek a Friendly Father című új dallal.

A Koreai Központi Televízió (KCTV) által az eseményről közvetített beszámoló szerint a vidám dalban az énekesek az észak-koreai vezető nevét ismételgették, öklüket a levegőbe emelték, és kijelentették, hogy az ő vezetése alatt „fényesebb jövő vár ránk”.

Az ünnepségen tűzijáték is volt és a Koreai Néphadsereg légiereje légibemutatót tartott – jelentette a KCTV. Az új dalhoz készült videoklipet szerdán sugározta a KCTV.

A videóban Kim Dzsongun körül katonák és polgárok ugrálnak fel és alá, miközben mindenki lelkesen felfelé mutató hüvelykujjat mutat – jelentette az NK News.

A Hwasong kerületben található új otthonok a Rimhung utca fejlesztésének részét képezik, amely 2022-ben kezdődött 10 000 otthon építésével. A projektek állítólag részét képezik Kim Dzsongun 2021 elején tett ígéretének, miszerint a hadsereg segítségével öt éven belül 50 ezer új lakást építenek a fővárosban.

Index könyvek

Frontvonal

Átfogó elemzések, világátalakító kérdések és jövőképek egy kötetben.

MEGVESZEM