Jürgen Klopp lehetséges utódjáról: „Ha ő lesz a Liverpool edzője, akkor az zseniális”

1 hét ezelőtt 13

Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának nyáron leköszönő vezetőedzője elmondta véleményét Arne Slotról, aki jelenleg a legesélyesebb a megüresedő kispadra. A német szakember szerint a világ legjobb munkája a Liverpool menedzserének lenni.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a holland élvonalbeli és idén kupagyőztes Feyenoord vezetőedzője, Arne Slot tűnik a befutónak a Liverpool nyáron megüresedő  vezetőedzői posztjára. A holland szakember elmondta, nagyon szívesen lenne a Szoboszlai Dominiket foglalkoztató klub mestere, míg a vezetőséggel folytatott tárgyalások is pozitívan zárultak.

A következő Liverpool vezetőedző személye kapcsán megérdeklődték a jelenlegi tréner Jürgen Klopttól, mit szólna ahhoz, ha Arne Slot venné át a munkáját. A Liverpoollal többek között Bajnokok Ligája-győztes és angol bajnok német szakember elmondta, ha Slot lesz az utódja, akkor az zseniális.

A legjobb munka a világon. A legjobb klub a világon. Nem veszek részt a kiválasztási folyamatban, de nagyon szeretem őt. Szeretem, ahogy a csapata futballozik. Jó edző, jó srác – mondta Jürgen Klopp, aki támogatásáról biztosította a holland szakembert, amennyiben a következő szezontól ő irányítaná a csapatot. A hírek szerint az első körös tárgyalások rendkívül jól zárultak, Slot abszolút nyitott a munkára, mi több, megtiszteltetés lenne számára a felkérés, így már csak arra vár, hogy a két klub megállapodjon egymással – mivel Slot 2026-ig aktív szerződéssel rendelkezik a Feyenoordnál.