Katalin hercegné már dolgozik, de még csak otthonról

1 hónap ezelőtt 19

Katalin hercegné már dolgozik, de még csak otthonról

Hivatalosan húsvétig lábadozik a műtétje után.

A hasi műtétje után lábadozó Katalin hercegné otthonról már dolgozik a csecsemők életminőségének javítását célzó projektén – közölte a Kensington-palota a Telegraph szerint.

Mindez azután történt, hogy a héten kiderült, hogy a Katalint kezelő magánkórház személyzetének tagjai megpróbálhattak hozzáférni a hercegné orvosi leleteihez. A híradások szerint a londoni klinika három dolgozó ellen indított vizsgálatot.

A csecsemőjólléti program, amelyen a palota szerint Katalin jelenleg is dolgozik, a Royal Foundation Centre for Early Childhood keretében valósul meg. Ez az alapítvány finanszírozta egy csecsemőmegfigyelési eszköz tesztelését, amelynek segítségével az egészségügyi szakemberek hamarabb felfigyelhetnek arra, ha egy kisgyerek érzelmi és szociális fejlődése nem halad megfelelő ütemben.

Katalin utoljára tavaly karácsonykor jelent meg hivatalosan a nyilvánosság előtt, és bár a Kensington-palota közlése szerint a műtét utáni lábadozása két-három hónapig is eltarthat, és leghamarabb húsvét után várható a visszatérése a nyilvános szereplésekhez, az állapotáról és a hollétéről rengeteg pletyka és összeesküvés-elmélet kezdett el terjedni.

Ezekre csak ráerősített, hogy a fotó, amelyet anyák napja alkalmából tettek közzé a walesi herceg és hercegné hivatalos Instagram-oldalán, szerkesztett volt, emiatt több ügynökség törölte azt a tárából.

Katalinról kedden jelent meg az első videófelvétel a műtéte óta.