Kiállok melletted, Varga Judit – üzente Vasvári Vivien, egykori luxusfeleség

1 hónap ezelőtt 19

Vasvári saját bevallása szerint "megrendülve, felháborodva, de közben csodálattal" nézte végig Varga beszélgetését Hajdú Péterrel.

A hetek óta tartó Varga Judit-Magyar Péter ügyben a politikusokon és elemzőkön kívül több közéleti szereplő is mondott már véleményt, így például Majka, akit a „családi mizériából” leginkább az aggaszt, hogy vajon mit érez a három gyerek, vagy Steiner Kristóf, aki azt állítja, hogy szeretett volna kommentelni Varga egyik posztjához, de a hozzászólását másodpercek alatt törölték.

A legújabb fejlemény, hogy a volt igazságügyi miniszter Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben adott több mint másfél órás interjút, aminek során azt a korábbi állítását fejtette ki részletesen, hogy bántalmazó kapcsolatban élt Magyarral.

Erre reagált most az egykori „luxusfeleség”, Vasvári Vivien, aki együttérzéséről biztosította Vargát, és közölte, hogy hisz neki, illetve személyes érintettségére is utalt.

„Én személy szerint nem értek a politikához és nem is kívánok politizálni. De mivel személyesen is érintett voltam hasonló bántalmazó kapcsolatokban, tudom, mennyire nehéz és milyen bátor dolog ebből kiszállni és erről nyíltan beszélni”, írta Instagramon Vasvári, aki Varga interjúját „megrendülve, felháborodva, de közben csodálattal” nézte végig.

Hiszem, hogy mi nők bármire képesek vagyunk! Ne hagyjuk, hogy az ilyen nárcisztikus szörnyetegek elérjék, hogy kevésnek érezzük magunkat! Én hiszek neked és kiállok melletted, Varga Judit!

– zárta a posztját.

Vasvári a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsora révén szerzett ismertséget, és egészen messzire jutott: tavaly Tóth Gabival együtt ő is ott volt azon a privát eseményen, amin Orbán Ráhel bababoltjának egyéves fennállását ünnepelték.