Kiderült, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor miért nem váltak el még négy hónappal a szakítás után sem

4 hónap ezelőtt 11

[sz]Fiers Gábor, fotó: gabor.krausz/Instagram[sz]

Hiába váltak külön már négy hónapja az útjaik, Tóth Gabi és Krausz Gábor papíron továbbra is házastársak, írja a Blikk. Az énekesnő és a sztárséf még augusztus 9-én jelentették be, hogy véget ért a házasságuk, ám a lap információ szerint jogi ügyeiket nem zárták le, vagyis még nem váltak el, sőt, a válópert el sem indították.

A Blikk kereste az ügyben Tóth Gabit és Krausz Gábort is. Előbbit nem érték el, míg a Dancing with the Stars újdonsült győztese üzenetben azt írta, hogy erre a kérdésre nem tud válaszolni. A házaspárhoz közel álló forrás szerint egyébként mindössze annyi történt, hogy még nem volt idejük ezzel foglalkozni.

„Az első hetekben, amikor kiderült, hogy vége a házasságuknak, túl sok volt a fájdalom és az indulat ahhoz, hogy bármit higgadtan, mélyebben meg lehessen beszélni. Az egyértelmű volt, hogy a közös kislányuk nevelését illetően kell mindenekelőtt megegyezniük, hiszen Gábornak és Gabinak is az volt a legfontosabb, hogy Hanni a lehető legkevésbé sérüljön az új helyzet miatt” – mondta a lapnak az informátor, aki hozzátette:

„Alapvetően nincsenek vitás kérdések közöttük, hiszen Hannarózát felesben nevelik, a kislány mindkét szülőjével tölt minőségi időt, az anyagiakról szintén nem kell egyezkedni, hiszen közös cégük nem volt, a szentendrei álomotthon pedig Tóth Gabi nevén van.”

A közeli ismerős szerint azonban Tóth Gabi és Krausz Gábor jövőre mindenképpen átesik majd a válóperen.

„A válópert ugyan csak el kell indítani, de legalább egy tárgyaláson részt kell venni, ám a sűrű őszi időszakban egyikük sem akart ezzel foglalkozni. Emellett mindketten le akartak higgadni, hogy ha netán mégis felvetődne bármilyen vitás kérdés, arról ne érzelmi alapon döntsenek.”

[kapcsolodo]mi-tortenhetett-furcsan-viselkedett-toth-gabi-es-uj-szerelme-a-sztarban-sztar-leszek-forgatasan/[kapcsolodo]