Kilőtt az AutoWallis!

1 hónap ezelőtt 8
Kilőtt az AutoWallis!
Kiemelkedő forgalom mellett már több mint 5 százalékos pluszban is volt csütörtökön az AutoWallis árfolyama a magyar tőzsdén.

Az AutoWallis részvényei jelenleg 4,1 százalékos pluszban vannak, a napon belüli csúcsot a 156,5 forintos szint jelentette eddig, ami mintegy 5,7 százalékkal van magasabban a szerdai 148 forintos záróárhoz képest.

A kereskedés eddigi részében több mint 25,6 millió forint értékben cseréltek gazdát a vállalat részvényei, amivel az AutoWallis jelenleg a negyedik legforgalmasabb részvény a Budapesti Értéktőzsdén, annak ellenére, hogy a forgalom jócskán átlagon aluli.

Az AutoWallis árfolyama az idei évben 33,6 százalékos pluszban van. A részvényben még március elején indult rali, miután a Concorde 70 százalékos felértékelődési potenciált feltételezett a részvényben, emellett pedig azt is pozitívan fogadták a befektetők, hogy a cég Csehországban folytatja tovább nemzetközi terjeszkedését.

Címlapkép forrása: Portfolio

Kasza Elliott-tal

Paypal - kereskedés

Nem úgy mozog, ahogy számítottam rá, és nagyon valószínű, hogy azért, mert az a lefelé tartó ending diagonal, ami 103 dollárról indult 08.16-án, még nem készült el.Ez volt az elképzelése