Kitört a háború a Hegyvidéken a DK és a Kutyapárt között

1 hét ezelőtt 10

[sz]H. M. – Fotó: ATV/YouTube[sz]

A Kutyapárt megállapodást kötött a Momentummal az egyéni képviselőjelölti helyek elosztásáról, ám ebből a megállapodásból kimaradt a többi ellenzéki párt – írta meg a naphire.hu.

A Kutyapárt arról ír a Facebookon, hogy a Momentumnak jutó két körzetben nem állítanak jelöltet, csak ott, ahol a Kutyapárt tarolt.

“Gondolom ezzel is ki akarták fejezni a tiszteletüket az iránt a nagyjából 6000 kerületi iránt, akik szavaztak az előválasztáson”

– áll a posztban.

“Annyiban mindenképp jó ez, hogy remélhetőleg júniusban a választásokkal véget ér ez a szánalomparty és megszűnnek a kerületben”

– folytatódik a bejegyzés.

A DK reakciójában Élő Norbert azt írta: „Friss posztjában a Kutyapárt elnöke azt próbálja – sajnos már csak nem is viccesen – elhitetni, hogy én és a DK lehet az akadálya annak, hogy sok év után ne fideszes vezetése legyen a XII. kerületnek. Ez nem igaz.”

Láttuk, hogy a Kutyapártban működik az “akinek ellenvéleménye van, az inkább ne jöjjön el a taggyűlésre” típusú mentalitás, de a többi ellenzéki párt a kerületben ezt a működést nem fogadja el”

– folytatódik a DK közleménye, amely szerint „nem a DK, hanem a Kutyapárt az, amely a Fideszt segíti a fővárosi kerületekben azzal, hogy ellenjelöltet állít a közös ellenzéki polgármesterekkel, polgármester-jelölttel szemben például az I, a III., a IV., a VII. kerületekben.

[kapcsolodo]ez-most-nem-vicc-itt-a-kutyapart-hivatalos-ep-listaja/[kapcsolodo]