Komoly konfliktus a Házasság első látásra tegnapi részében: „Be kellene látnod, hogy erre megoldás kell”

2 hét ezelőtt 14

[sz]Fischer Gábor[sz]Kiborult a bili a Házasság első látásra tegnap esti epizódjában.
A Blikk beszámolója szerint a műsorban éppen „férfi hetet tartanak”, így Andris elhívta Petrát a saját stúdiójába, ahol azonban Petra láthatóan furcsán viselkedett. Ez Andrisnak rosszul esett, a házaspár jól össze is veszett.

Petra hazament, aztán a másnapi találkozón Andris és a barátaival előtt kellett magyarázatot adnia előző napi viselkedésére.

Nem tudom, tegnap mi volt veled, mert szerintem egyébként nem csak fáradtság volt, és ezt neked is be kellene látnod. Ezt olyan szinten kellene belátnod, hogy erre megoldás kell. És ezt nem rossz értelemben mondom, hanem segítségként” – vázolta a problémát Andris.

Petre arre így reagált: „Biztosan te is tudod, hogy van egy kis problémám a saját kinézetemmel. Van egy enyhe testképzavarom. Van egy olyan fogalom, hogy diétás fáradtság, amikor olyan kevés kalóriát viszel be, hogy egészen egyszerűen olyan vagy, mintha leszedálódnál. Én nagyon keveset ettem aznap, illetve nagyon sokat stresszeltem azon, hogy elkéstem.

„Nem kell struccpolitikát folytatni ebben az egészben. Azt kell meglátni, hogy itt agresszív fellépés kell veled szemben ilyen értelemben, beszélni kell egy olyan emberrel, aki ezt tudja, ez a szakterülete, mert ezt ki kell belőled beszélni, erre megoldás kell”

– válaszolta Andris, és ezzel a barátai is egyetértettek.

Petra végül így összegezte a történteket: „Én elismerem, hogy életvitelszerűen ez hosszabb távon nem fenntartható, de azért itt be lettem állítva egy nagyon problémás embernek, és úgy, hogy a barátai is az ő pártját fogták.

[kapcsolodo]/hazassag-elso-latasra-mi-vagyunk-a-legmegosztobb-par-petra-es-andris-a-kommeteloknek-uzent/[kapcsolodo]