„Korábban kapcsolatfüggő voltam” – Brasch Bence már nincs együtt színésznő menyasszonyával, Márkus Lucával

3 hónap ezelőtt 8

Magára koncentrál, végre jól érzi magát Brasch Bence. A színész a Meglepetésnek adott interjúban beszélt többek között arról, hogy a sok feladat mellett szinte nem volt magánélete. Ugyanakkor kapcsolatfüggő volt, és kellett neki, hogy valaki mindig legyen mellette.

A Csillag születik korábbi felfedezettje, a Sztárbox 2023-as bajnoka még 2022-ban jegyezte el Márkus Luca színésznőt. Ém ez a kapcsolata a jelek szerint véget ért.

„Korábban kapcsolatfüggő voltam. És ezt nemcsak a párkapcsolatokra, hanem a barátságokra is értem. Nekem egyszerűen mindig kellett lennem valakivel. Állandóan kerestem a társaságot ahhoz, hogy jól érezzem magam. Néhány hete, szilveszterkor azonban ez megváltozott. Miután lejátszottam két előadást, hazamentem a lakásomba, kibontottam egyedül egy üveg pezsgőt, azt iszogattam, és közben végiggondoltam az elmúlt egy évet. Engem is meglepett, ez mennyire jólesett, mint ahogyan az is, hogy az egyedüllétben kezdenek kialakulni a saját kis szertartásaim, napi rutinjaim, és ezek szintén segítik a belső békémet.

Rájöttem, hogy szükségem van az egyedüllétre is, és arra vágyom, hogy a majdani párkapcsolatomban ne essek vissza a társfüggőségbe, hanem meg tudjon maradni az autonóm lényem, amit én is szeretnék majd a másik félnek megadni. Ez az évem a munkáról szól, sok színházi előadással, nyáron forgatásokkal és reményeim szerint sok bokszmeccsel tarkítva, de ha mindeközben megismerek valakit, aki fontossá válik, nem fogok ellenállni.

Most jól vagyok, kiegyensúlyozott. Csak hozzá vagyok szokva, hogy az ördög mindig akkor kopogtat, amikor minden rendben. Vagy nem is kopogtat, hanem egyenesen rám rúgja az ajtót”

– árulta el a lapnak. A színész szerint a tavalyi éve sikeres volt, és nagy várakozással tekint 2024-re:

„A családom szeretete és támogatása ma is rengeteget jelent nekem, azonban a hírnévhez való hozzáállásom rengeteget változott – meséli. – Akkor, kis koromban azt éreztem, nagy király vagyok, ez már a csúcs. Most, hogy érettebb fejjel ért ez a siker, sokkal, de sokkal nagyobb bennem az alázat, és azt gondolom, ez itt a startvonal, vegyünk egy mély levegőt, és próbáljunk jó döntéseket hozni. Hála az égnek, vannak. Szóval úgy érzem, ha a tavalyi év izgalmas volt, akkor az idei még inkább az lesz”.

[kapcsolodo]/kajdi-csaba-egy-vilaghiru-modellel-es-a-ferjevel-elt-szerelmi-haromszogben/[kapcsolodo]