Korlátozásokkal indul a március a Keleti pályaudvaron

2 hónap ezelőtt 5

A Mávinform tájékoztatása szerint a Keleti pályaudvar és Bécs közötti EuroCityk változatlan menetrend szerint, a teljes útvonalukon közlekednek, mint ahogy a railjet xpress vonatok többsége is.

A győri fővonal valamennyi belföldi távolsági járata (a soproni, szombathelyi, szentgotthárdi InterCityk, valamint a G10-es és InterRégió vonatok), illetve a Grazba tartó Mura és a Ljubljanába tartó Dráva InterCityk a Keleti pályaudvar helyett csak Kelenföldtől közlekednek és oda is érkeznek.

Kelenföldtől változatlan menetrend szerint indulnak Győr felé.

Március 4-től 8-ig Budapest-Kelenföld állomásig közlekedik a munkanapokon Hegyeshalomból 5:57-kor, Győrből 6:36-kor, Tatabányáról 7:30-kor induló 9307-es számú személyvonat.

A pécsi Mecsek InterCity vonatok a Keleti pályaudvar helyett csak Budapest-Kelenföldig közlekednek és onnan is indulnak. A Gyékényes, illetve Kaposvár és Budapest között közlekedő Somogy, Rippl-Rónai és Kresz Géza InterCityk (IC 822, IC 826, IC 829, IC 825, IC 823) a Keleti pályaudvar helyett csak Kelenföldig közlekednek és onnan is indulnak.

Az S36-os vonatok Kőbánya-Kispest és Budapest-Kelenföld állomás között nem közlekednek. Budapest-Kelenföld és Kőbánya-Kispest között az óránkénti kapcsolatot a változatlan menetrend szerint közlekedő G43-as járatok biztosítják. Március 1-jétől 10-ig az utolsó, Kőbánya-Kispestről 21:57-kor Kelenföldre induló S36-os vonat (3598) nem közlekedik.