Krúbi megszólalt a koncertjén kitört balhéról: „Engem is mélységesen felháborított”

3 hónap ezelőtt 17


[sz]Malinovszki András / Fotó: RTL[sz]

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a biztonságiak lökdöstek, rugdostak és sokkolót is bevetettek a közönség egy tagja ellen Krúbi arénás koncertjén. A balhé azután alakult ki, hogy többen nem tudtak karszalaghoz jutni az érvényes jegyük ellenére sem.

[kapcsolodo]a-fojtoszoritast-ereztem-nagyon-a-torkom-fajt-kivul-es-belul-is-megszolalt-a-fiatal-akit-krubi-koncertjen-vertek-meg-a-biztonsagiak[kapcsolodo]

Az esetre kedd este a Facebookon reagált maga Krúbi is. A rapper azt írja, az Arénában történt eset „titeket és engem is mélységesen felháborított. […] a helyszín által biztosított személyzet az egyik beengedési ponton néhányatokat nem (vagy késve) engedett be az általatok jegyvásárlásnál választott szektorba. Ezt a mulasztást eleve elfogadhatatlannak tartom, arról nem is beszélve, hogy a jogos felháborodásotokra vérlázító erőszakossággal reagált a helyszín biztonsági személyzetének némelyik tagja.”

A telt házat produkáló előadó azt is ígérte, hogy kárpótolni fogják azokat, akiket sérelem ért:

„Természetesen megteszünk mindent annak érdekében, hogy kiderítsük, miért nem kaptátok meg a helyszíntől azt a szervezettséget és bánásmódot, ami elvárható lenne, és mellettetek kiállva bevetünk mindent, hogy megfelelő mértékű kárpótlásban részesüljetek.”

Krúbi menedzsmentje korábban szintén azt ígérte, hogy mindent megtesznek az ügy kivizsgálása érdekében.