Kucsera Gábor és Tápai Szabina mégsem tud egymás nélkül élni

1 hét ezelőtt 13

[sz]Fischer Gábor[sz]Bár Tápai Szabina és Kucsera Gábor tavaly igencsak viharos körülmények között jelentették be, hogy válnak,

de már a karácsonyt is szeretetben, békességben, együtt töltötték.

A Best magazin úgy értesült, újra együtt vannak.
Mióta külön vagyunk, azóta nagyon sok mindent meg tudunk beszélni, olyan dolgokat is, amiket korábban nem tudtunk. Őszinteséggel, nyitottsággal, nem anyázással, nem ajtócsapkodással, egy tök nyugodt beszélgetés van. Azt gondolom, hogy mindkettőnknek kellett, hogy ez megtörténjen, hogy épülni tudjunk, hogy fejlődni tudjunk. Szabina is tudjon fejlődni, én is szembe tudjak nézni a saját hibáimmal” – mondta korábban Kucsera Gábor a Palikék Világa by Manna egyik adásában.
Szabina pedig még márciusban a Blikknek nyilatkozta, hogy „Jobb a kapcsolatunk, mint valaha, a házasságunk alatt bármikor. (…) tényleg jól működünk együtt, mint szülők. Aztán, hogy lesz-e ebből valami, vagy nem lesz, hát ki tudja. Soha ne mondd, hogy soha!”.
Most már mindennap újra Pest megyei kertes házukba térnek haza. Ez nem jelent óriási változást,

ugyanis míg külön voltak, akkor is csak felosztották egymás közt a napokat.

Amikor Szabina volt a gyerekekkel, Gábor nem aludt otthon, ha pedig apás napok voltak, Szabinának volt kimenője. A három gyereket ugyanis nem akarták ugyanis mozgatni, szerették volna, ha megmarad számukra a megszokott környezetük: szobájuk, óvodájuk, az iskolájuk, és a barátaik.