Lázár János minden idők választási ígéretét mondta be Egerben

1 hét ezelőtt 15

Bár a legerősebbeket, például hogy Varga Judit hülyeségeket beszélt, Novák Katalin pedig „nem való közénk”, Lázár János már elmondta a 444-nek, azt is érdemes megnézni, mint mondott ezek után a Fidesz-KDNP egri kampánynyitó rendezvényén tartott pódiumbeszélgetésen.

Például azt, hogy „június 9-én ahogyan országosan, úgy Egerben is háború vagy béke, marakodás vagy gyarapodás között kell választaniuk a szavazóknak”.

Lázár szerint a Fidesz legfontosabb feladata helyben és országosan is megküzdeni újra a bizalomért, mert a kegyelmi ügy óta „a Fidesz kicsit más történelmet ír és más időben és léptékben halad, mint ahogyan eredetileg tervezte”. Azt mondta, hogy „ebben a helyzetben a belső félreértéseket és konfliktusokat félretéve összefogásra, alázatra és kőkemény munkára van szükség”.

Majd ezek után hangzott el minden idők választási ígérete:

„Amennyiben a Fidesz-KDNP pártszövetség megnyeri a választásokat, garantálják az ország polgárainak, hogy békében fognak élni és pénzhez jutnak a kormányzati munkát támogató, a kabinettel együttműködő helyi közösségek.” Ahogy videónkban, úgy itt is elmondta, hogy Novák Katalin úgy távozott, hogy adott magyarázatot arra, miért adott kegyelmet a bicskei gyermekotthon pedofil bűncselekményért elítélt igazgatóját segítő K. Endrének.

„A kormánynak és Orbán Viktornak ehhez a döntéshez semmi köze nem volt” – mondta Lázár, aki aztán Magyar Péterről is beszélt, és elmondta, „nem kell eltúlozni, de alábecsülni sem a jelenséget: fel kell venni a kesztyűt, ezt a választást alulról, alázattal kell és lehet megnyerni”.

Az európai parlamenti választásról azt mondta, „két világ harcol egymással és aki azt gondolja, van híd közöttük, az téved”. Szerinte a szavazás „nem távoli és elvont dolgokról szól, hanem arról, hogy a magyarok, így az egriek sorsáról hol fognak dönteni”. Ezután használta a „dollárcselédek” kifejezést, alatta pedig „az ellenzék vezetőit” érttte, akik „ezt a cselédsorsot szánják az országnak is”.