Lefújtak egy szexfesztivált Dél-Koreában, miután a fellépő pornószínészek halálos fenyegetéseket kaptak

1 hét ezelőtt 7

Lefújtak egy szexfesztivált Dél-Koreában, miután a fellépő pornószínészek halálos fenyegetéseket kaptak

Helyszínt is nehezen találtak a nagy felháborodás miatt, de végül a meghívottak visszalépése miatt törölték az eseményt.

Lefújták a legelsőként hirdetett szexfesztivált Dél-Koreában, mert a fellépők visszaléptek. Mégpedig arra hivatkozva, hogy a nagy felháborodás miatt attól félnek, megölik őket, írja a Mirror.

A fesztivált, amire több japán pornósztárt is meghívtak, eredetileg április 21-én és 22-én tartották volna egy hajón Szöulban. A szervezés során azonban többször is megváltoztatták a helyszínt az erőteljes tiltakozások miatt. Gangnam negyedben például a helyi tanács minden vendéglátóegységet bezárással fenyegetett, amelyik befogadja az „erkölcsileg káros” rendezvényt.

First ever sex festival to be held in South Korea is cancelled after Japanese porn stars due to attend feared they would be KILLED due to public outcry https://t.co/BgAhlJM8OE pic.twitter.com/keWwVRqO5Y

— Daily Mail Online (@MailOnline) April 24, 2024

A felzúdulás akkora volt, hogy sok fellépő halálos fenyegetéseket kapott, ahogy a főszervező, Li Hi Tae is. „Bűnözőként kezeltek anélkül, hogy bármi illegálisat tettem volna”, mondta. Szerinte a szervezés során mindent szabályosan csináltak, nem volt szó például meztelenségről vagy szexuális aktusokról sem.

Li úgy látja, hogy szexfesztivál „gyakorlatilag minden fejlett országban van”, de Dél-Koreában még csak felnőtt szórakoztató kultúra sincs. Ő éppen ennek a megteremtéséért tett lépéseket. Egyben kritizálta az ország szexualitással kapcsolatos elavult nézeteit és a hatóságok képmutatását is.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.