Liverpool: már tárgyalnak Jürgen Klopp utódjával!

1 hét ezelőtt 9

Mint arról mi is beszámoltunk már, Liverpoolban komoly menedzser-jelöltté lépett elő a Feyenoord trénere, Arne Slot, aki nemrég nyilvánosan is kifejezte szándékát azt illetően, hogy Liverpoolba vágyik.

asdasdas

“Bízom benne, hogy a Feyenoordnál is látják azt, amit én, hogy a Liverpook egy nagyszerű lehetőség a számomra. A Feyenoord egy csodás klub, ahol boldognak éreztem és érzem magam, ugyanakkor a Liverpool mégis csak a Liverpool… Az egyetlen dolog amit mondhatok, hogy a két klub között zajlanak a tárgyalások, én pedig itt leszek, és várok.” – idézi az ESPN a 45 esztendős holland trénert, aki elmondta azt is, érez magában annyi önbizalmat, hogy Jürgen Klopp örökébe lépjen Liverpoolban.

“Bármi is lesz a vége, tiszteletben fogom tartani a klub döntését! Úgy gondolom a következő napokban mindannyian tisztán látunk majd. Nem titkolom, hogy szeretnék a Liverpool menedzsere lenni, magabiztos vagyok ugyanis önmagamat illetően mind az érzéseimet, mind pedig a képességeimet illetően.” – tette még hozzá Arne Slot, akinek a kinevezését mint már kiderült, a Liverpool holland kapitánya, Virgil van Dijk is támogatná. A hátvéd az Everton ellen elveszített városi rangadót követően nyilatkozott honfitársáról.

“Úgy gondolom, Arne (Slot) jelenleg a legjobb holland edzők egyike! Felkészült szakember, aki rengeteg tapasztalatot szerzett a Feyenoorddal és a filozófiája is illene a Liverpoolhoz. Számomra egyértelű, hogy készen áll egy ilyen szintű kihívásra!” – dicsérte Arne Slot-ot van Dijk

fociclub

A Liverpool: már tárgyalnak Jürgen Klopp utódjával! bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.

Bejegyzés navigáció