Magyar Péter reagált Toroczkai László vádjaira: Soha nem találkoztam semmilyen amerikai tisztviselővel

2 hét ezelőtt 32

[sz]H. M. – Fotó: Nagy Bogi[sz]

Toroczkai László nemrég egy YouTube-videóban azt állította, hogy leleplezi, hogy kik állnak Magyar Péter mögött.

Erre reagált szombat este Magyar a Facebook-oldalán, sorait így kezdte:

“Az állításait még egy alusisakos Pataky Attila is megirigyelné”.

A Mi Hazánk politikusa ugyanis azt állította, hogy

a) Magyar Péter mögött a Fidesz áll
b) Magyar Péter mögött Csányi Sándor áll
c) Magyar Péter mögött az amerikai háttérhatalom áll

Innentől idéznénk Magyar Péter reagálását:

“Nos el kell, hogy keserítsem, Magyar Péter, valamint a Talpra Magyarok Közössége és TISZA Párt mögött nem a fentiek állnak, hanem napról napra egyre több magyar honfitársunk, önkéntesek, segítők, aktivisták, szimpatizánsok tízezrei.

Azok után, hogy a Fidesz és a propagandája közpénz milliárdokat költ a lejáratásomra, nem kímélve a gyermekeimet, a családomat és a barátaimat se, nem gondolom, hogy bárki ép ésszel gondolhatná, hogy a Fidesz áll mögöttem.

Csányi Sándorral életemben talán háromszor találkoztam üzleti vacsorákon, 5-10 mondatnál többet nem beszéltünk. És egyébként sem hiszem, hogy kockáztatná a helyzetét azzal, hogy beáll a teljes hatalmi elittel folytatott harcunk mögé.

Toroczkai László videójában a harmadik “megoldás” mellett teszi le a voksát, ami szerint én az amerikai háttérhatalom és oltáslobbi embere vagyok😅. Ennek bizonyítására valami egészen vicces és egyben szánalmas konteót adott elő a videóban. Egyébként szembetűnő, hogy ezzel is a Fidesz hazugságait próbálja erősíteni, hiszen a kormánypropaganda harsog mindenféle guruló dollárokról.

Nos, tisztázzuk, soha nem találkoztam semmilyen amerikai tisztviselővel, vagy az USA-hoz köthető semmilyen üzletemberrel. Semmilyen támogatást nem fogadtam/fogadtunk és nem is fogunk elfogadni az Egyesült Államokhoz köthető forrásokból.

A Toroczkai által említett személyek közül sem Duda Évával, sem Molnár Áronnal nem találkoztam soha. A videó nagy részében különböző gyógyszerlobbi és oltásellenes konteó kapcsán nincs mondanivalóm, mivel az ezekkel kapcsolatban emlegetett személyeket nem ismerem.

Értem, hogy a Fidesz szatelit pártjának vezetőit zavarja a Talpra Magyarok Közössége és a TISZA Párt napról napra növekvő támogatottsága, de Toroczkai elnök úr helyében hazug konteók helyett inkább arról tájékoztatnám a Mi Hazánk szimpatizánsait, hogy még mindig heti szinten egyeztetnek-e a Fidesszel, még mindig Dúró Dóra tartja-e a kapcsolatot Kocsis Mátéval és előfordulhat-e, hogy egyes képviselőik rajta vannak a Fidesz fizetési listáján. És akkor az orosz befolyásról ne is beszéljünk…”

– írta Magyar Péter a közösségi oldalán.

[kapcsolodo]toroczkai-laszlo-szeretnem-uzenni-ez-meg-csak-a-kezdet/[kapcsolodo]