Magyar Péter válasza Varga Juditnak: „Te is tudtad, hogy a maffiának dolgozol. Mint ahogy most is tudod és nem mersz velük szembemenni”

1 hónap ezelőtt 13

[sz]Fischer Gábor, fotó: Magyar Péter, Facebook[sz]Kilenc óra után felgyorsultak az események. Először Magyar Péter, ígéretéhez híven megosztott egy hangfelvételt, melyben Varga Judit, akkori igazságügyminiszter arról beszél többek közt, hogy Rogán Antalék kihuzatták magukat az ügyészségi iratokból, és még azt is mondja, hogy azért nem tudták megmenteni Schadlt, mert Polt Péter nem ura a helyzetnek az ügyészségen, túl sok bizonyíték gyűlt fel.

Varga Judit ezután pár perccel egy hosszú posztban kapcsolati erőszakkal és kényszerítéssel vádolta meg volt férjét,

többek között azt állítva, hogy a napvilágra került bizonyíték is kényszer hatására született, egyúttal hűségéről biztosította Orbán Viktort.
Most Magyar Péteren a sor, aki erre nem sokkal ezelőtt posztban válaszolt.

“A volt feleségem a hangfelvételen elhangzott, a jogállamot alapjaiban megrengető, állításairól elterelendő a figyelmet kirakta a Rogán Antal által előre megírt hazugsággyűjteményt az ügyészségi meghallgatásomra időzítve.
Az ebben leírtak természetesen nem igazak, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásnak minősülnek.
Nem, Judit, te nem azért mondtad ezeket, mert ezt akartam volna hallani, hanem azért mert te is tudtad, hogy a maffiának dolgozol. Mint ahogy most is tudod és nem mersz velük szembemenni.
Szerintem ne félj, az igazság felszabadít. Egy ország állna mögéd.
Ezután felszólítja Vargát, hogy ne féljen, mert az igazság felszabadít. „Egy ország állna mögéd.” – zárja posztját a politikus.”

[kapcsolodo]/ereztem-a-csatot-ahogy-a-hatamat-meguti-varga-judit-kapcsolati-eroszakkal-vadolja-magyar-petert/[kapcsolodo]