Másodperceken múlt egy amerikai férfi élete: belépett a boltba, majd belevágódott a falba egy betonfűrészlap

1 hónap ezelőtt 14

A közeli építkezésről szabadult el a fűrészlap Oregon államban, amely akkora erővel csapódott a boltba, hogy az épület beleremegett.

Kis híján telibe talált egy elszabadult fűrészlap egy férfit – írja a BBC. A biztonsági kamera által rögzített felvételen látszik, amint egy férfi belép egy üzletbe az Oregon állambeli Eugene-ben, majd néhány másodperc múlva a parkoló felől érkezik egy hatalmas betonfűrészlap, amely beleáll a bolt falába.

A fűrészlap egy közeli építkezésről szabadult el, és nagy sebességgel csapódott be.

A felvétel vasárnap kezdett terjedni, de maga az eset március 28-án történt. Az ABC7-nek nyilatkozott a szerencsés férfi, Shane Reimche is. Azt mondta, mikor megfogta a kilincset, hangos csattanást és kiabálást hallott a sarokról. Látta a füstfelhőt, azt, hogy egy férfi az árokba zuhan, majd észrevette, hogy egy négy láb hosszú penge száguld felé. Hálás, hogy életben maradt.

Az üzlet tulajdonosa szerint a becsapódás olyan erős volt, hogy az egész épület megremegett. Egy vállalkozó, aki szemtanúja volt az esetnek, azt mondta, a penge egy elveszett csavar miatt eshetett ki a helyéről, de nem kizárt, hogy a kezelő hibázhatott.

Kapcsolt kép forrása: ABC7 Youtube-csatorna