Maszkban ijesztette meg kedvesét, aki úgy kiütötte, hogy kórházba kellett vinni a férfit

2 hónap ezelőtt 10

Maszkban akarta megijeszteni párját, kórházba került a férfi – írja az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán. A történet szerint Fejér megyében kérték a mentők segítségét.

“Fejér vármegyébe kérték a mentők gyors segítségét ahhoz a 25 év körüli férfihez, aki egy félresikerült tréfa miatt sérült meg múlt héten.

A fiatal férfi ugyanis több interneten keringő videóból inspirálódva, egy maszkban bujkálva szerette volna megijeszteni kedvesét,

vicces reakciót kiváltva ezzel. Be is állította telefonját, elindította a felvételt és az ajtó mögött várt, hogy meglepje barátnőjét munka után.

Miután a nő hazaért,

előugrott a rejtekhelyről, arra azonban nem számított, hogy kedvese ijedtében ököllel úgy megüti, hogy néhány másodpercre még az eszméletét is elvesztette.

A rémült nő azonnal a mentők segítségét kérte, akik perceken belül helyszínre is értek és ellátták a férfi fej- és a nő könnyebb kézsérüléseit. Kórházba menet a fiatal pár nem győzött bocsánatot kérni egymástól, de a nő tréfásan megjegyezte, hogy azért szívesen visszanézné a videót”.

[kapcsolodo]/nemzetbiztonsagi-kockazatnak-minositettek-egy-tanart-aki-reszt-vett-ket-eve-a-pedagogustuntetesen/[kapcsolodo]