Matthew Perry halálának oka: nem zárult sikerrel az első vizsgálat

6 hónap ezelőtt 29

Lezárult a Jóbarátok Chandlerjeként híressé vált színész halálának okait feltárni hivatott első vizsgálat, de nem vezetett eredményre.

További vizsgálatokra van szükség, hogy megállapítsák a szombaton, 54 éves korában meghalt színész, Matthew Perry halálának okát – írja a BBC.

Mint írják, az első vizsgálat lezárult, de nem vezetett eredményre, így további nyomozásra van szükség, valamint egyelőre még várják a toxikológiai eredményeket is.

A lap azt írja, Perryt eszméletlen állapotban találták meg egy jakuzziban. A rendőrség azt mondta, nem volt szembetűnő jele idegenkezűségnek. A Los Angeles-i mentősök a BBC-nek azt mondták, munkatársaik egy pontosabban meg nem nevezett, vízzel összefüggő vészhelyzet miatt vonultak ki egy címre, de Perryt nem nevezték meg.

Perry sokszor beszélt róla, és önéletrajzában is részletesen kifejtette, hogy hosszú ideig gyógyszer- és alkoholfüggő volt, ugyanakkor azt állította, sikerült leállni a szerfogyasztással. Mint megírtuk, halála után otthonában drogokat nem, de sok és sokféle gyógyszert találtak, egyebek mellett szorongásoldókat, antidepresszánsokat és tüdőgyógyszereket is.

„Gyógyszer nélkül mintha szétfröccsennék a semmi tengerében" - Matthew Perry függőségének története

Kétlábon járó vegyilabor volt, akit legalább háromszor rántottak vissza a halál torkából, miután szervezete nem bírta tovább a fájdalomcsillapítók, nyugtatók, a kokain, az alkohol, a brutál erős opioidok évtizedeken át tartó ostromát. Csoda, hogy Matthew Perry él, és csoda, hogy egyáltalán végig tudta csinálni a legjobb dolgot, ami valaha történt vele, a Jóbarátokat.