Medveczky Ilonának 30 milliója és majdnem a háza bánta, hogy találkozott az „alvilág bankárával”

1 hét ezelőtt 14

[sz]Fischer Gábor[sz]

A Blikk írt róla, hogy hajszálon múlt, hogy Medveczky Ilonát kiforgassák mindenéből és földönfutóvá tegyék, mindez még a kilencvenes években történt. A Kisbandi néven elhíresült bűnöző, Lakatos András azzal kereste meg, hogy felújítják villájának tetőterét.

Az ingatlan már akkor is 270 millió forintot ért, mai áron ez milliárdoknak felelne meg,

a bűnbanda 30 millió forintért vállalta, hogy elvégzik a munkát. Medveczky naívan az ékszereivel fizetett előre, amit a bűnöző el is vett tőle, az ingatlanhoz azonban hozzá sem nyúltak. Ellenben aláírattak vele egy olyan szerződést, amiről Medveczkynek nem árulták el, hogy az áll benne, hogy

Lakatos Andrásra ruházza a villa tulajdonjogát. Ezek után Kisbandi két másik ingatlan mellett az így megszerzett villát ajánlotta fel fedezetként Prisztás Józsefnek és Portik Tamásnak, akiktől összesen közel 200 millió forintot kért kölcsön.

Amikor Medveczky számára egyértelművé vált, hogy csúnyán becsapták, feljelentést tett, és hosszú ideig tartó bírósági eljárás után végül megsemmisítették a szerződést. Medveczky papíron is visszakapta, ami az övé volt. Kisbandi 1996-ban elmenekült az országból, a kölcsönbe kapott milliókkal együtt.

A gengszter nemrégiben szabadult, most a Razzia tévének adott interjút. Ebben pedig megemlítette azt is, hogy annak idején tévesen állították, hogy a 90-es évek leszámolás-sorozata Medveczky villája miatt indult, ez valójában nem így volt. Portik nem azért ölette meg Prisztást, mert összevesztek volna a fedezetül szolgáló ingatlanokon. Portik egyszerűen egyedül akarta uralni az alvilágot, ezért kellett minden riválisát félreállítania.

[kapcsolodo]/elszabadultak-az-indulatok-miutan-medveczky-ilona-nyugdijat-lehet-hogy-121-ezerrel-megemelik/[kapcsolodo]