Még nincs vége: Havas Henrik és Hajdú Péter megint durván beszólt egymásnak

2 hét ezelőtt 19

[sz]FM. Kép: Tiktok[sz]

Hetek óta megy az adok-kapok Havas Henrik és Hajdú Péter között, az üzengetés pedig most a Story közreműködésével folytatódhatott. A lap ugyanis mindkettőjüket megkereste, hogy megtudja, mit gondolnak a másikról.

„Emberileg mindig kedveltem Pétert. Kedves, esendő fiú. Szakmai kérdésekben feltétlenül mérvadó a véleménye. Eljött az idő, hogy meg kell szívlelnem, amit mond, és nincs mese, visszavonulok! Ha elküldené a címet, holnap postáznám is neki a József Attila-díjamat, a Kritikusok díját, néhány rádiós Nívódíjamat, a 2007-es Év riportere címem, valamint mind a 31 könyvemet”

– mondta a lapnak Havas, majd nevetve hozzátette, mindezt szigorúan utánvéttel gondolná. Az üzenettel aztán Hajdút is megkeresték, aki így válaszolt arra:

„Elhiszem, hogy sok díja van, én is nívódíjas vagyok, de azt gondolom, egy díj nem feltétlenül csak a tehetségről szól. Sokkal inkább a beletett munkáról, kapcsolatrendszerről. Az ő korosztályában valóban sok tehetség van/volt. Baló György, Kepes András, Friderikusz Sándor. De Havas nem tartozik közéjük. Ő sohasem a riporteri kvalitásaival tűnt ki, hanem azzal, hogy ő a Tanár úr, aki mindent tud, és akinek mindenről van véleménye. És ezzel nem az újságírói képességeit vonom kétségbe, de azért ne keverjük az almát a körtével. Azt gondolom, ő egy roppant tehetségtelen, de rendkívül szórakoztató médiaszemélyiség. És még egy jó pontja van nálam amellett, hogy viccesnek tartom. Mégpedig az, hogy a Frisshírek Podcastot Dömsödi Gáborral együtt készítik, amivel segíti Gábort. Aki ellentétben vele tényleg tehetséges, és szeretném, ha ezt végre el is hinné magáról.”

Az üzengetés Hajdú Péter Varga Judittal készült interjúja után kezdődött. „Hajdú egy teljességgel tehetségtelen műsorvezető” – mondta ezután a Frisshírek Podcast egyik adásában Havas. A Beköltözve Hajdú Péterhez G.w.M-mel készült beszélgetésében válaszolt Hajdú, aki az ország legtehetségtelenebb tévésének nevezte Havast.

[kapcsolodo]/hajdu-peter-havas-henrikrol-borzalom-riporterkent-vallalhatatlan/[kapcsolodo]