Megdöbbentő részletek: akkora erővel csapódott földbe a kisrepülő, hogy munkagépekkel kellett kisáni az utasteret

3 hét ezelőtt 18

[sz]H. M. – Fotó: MTI/Máthé Zoltán[sz]

Korábban írtunk róla, hogy szörnyű tragédia történt Ráckeresztúrnál: Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területre csapódott 10 óra körül egy kisrepülőgép.

[kapcsolodo]halalos-legibaleset-tortent-rackereszturnal-egy-kisrepulogep-zuhant-le/[kapcsolodo]

Szombat délután fejezték be a helyszínelést a rendőrök, most már csak a földdel betemetett terület jelzi, hova csapódott be a kisgép – számolt be róla az RTL Híradó. A szörnyű balesetben két ember halt meg.

Délelőtt fél 11-kor érkezett a bejelentés a katasztrófavédelemhez, hogy eltűnt egy kisrepülőgép a radarról Martonvásár közelében. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy a repülő Tökölről szállt fel, és a két halálos áldozat egy fiatalember es egy idősebb férfi.

A tévécsatorna stábja már órákkal ezelőtt a helyszínre ért, de a rendőrök nem engedték be az újságírókat a területre. Sokáig keresték az áldozatokat, akiken a helyszínre érkező mentők már nem tudtak segíteni.

Nem volt könnyű dolguk a helyszinelőknek, mert olyan nagy erővel csapódott a földbe a gép, hogy nem fértek hozzá az utastérhez. Munkagépekkel kellett kiásni az utasteret a roncsokból.

A gép darabjait teherautókra pakolták, azokon vitték el a területről. A helyszínen már semmi nem maradt a roncsból. A rendőrség a tragédiával kapcsolatban büntetőeljárást indított.

[kapcsolodo]legibaleset-nem-egy-hanem-ket-halalos-aldozat-van/[kapcsolodo]